Музика срещу есенна депресия

10 October 2013
Сигурна съм, че всеки има своя топ 3 на песните, които винаги си пуска, когато нещо мрачно се надвеси над душата му. И няма да крия, че често есента се оказва един от онези моменти, в които слънцето изчезва не само от хоризонта, но и от надеждите ми. Може би защото предусещам, че това е поредната година, която е към своя край, а аз отново не съм направила толкова многоооооо неща. А времето неумолимо тече и никога в обратна посока. 

И точно тогава имам нужда от тези песни. За да ме върнат в коловоза ми, за да ми припомнят коя съм и какво мога и да ми подскажат, че човек може да гледа напред само, ако е с вдигната глава. Повечето от тези песни са били с мен през по-голямата част от живота ми, зная всяка дума от тях наизуст и въпреки това всеки път, когато ги слушам откривам нещо ново. Също както с препрочитането на любимите ми книги. 

И ако точно днес, въпреки слънцето навън и обещанията за завръщане на лятото през следващата седмица, усещате, че есенната депресия ви тегли в прегръдките си, ще се радвам да споделя с вас моя коктейл от музикални антидепресанти. 
Още от категорията

Търсене на щастието

И ако за Хектор имаше хепиенд, то за тези, които постоянно са във война с настоящето и без да съм пророк мога да се обзаложа, че такъв не ги очаква.

Baby it's cold outside

Коледа е аромат. Коледа е и музика, по-голямата част, от която ужасно изтъркана и дори досадна.
 

ΑΗΚΕΤΑ

Една майка...


ГЛАСУВАЙ
Getting poll results. Please wait...
Ако времето не ти достига за важните неща в живота, откажи се от някои от маловажните!
Телецът знае какво иска, но не винаги как да го получи.