Музика срещу есенна депресия

10 October 2013
Сигурна съм, че всеки има своя топ 3 на песните, които винаги си пуска, когато нещо мрачно се надвеси над душата му. И няма да крия, че често есента се оказва един от онези моменти, в които слънцето изчезва не само от хоризонта, но и от надеждите ми. Може би защото предусещам, че това е поредната година, която е към своя край, а аз отново не съм направила толкова многоооооо неща. А времето неумолимо тече и никога в обратна посока. 

И точно тогава имам нужда от тези песни. За да ме върнат в коловоза ми, за да ми припомнят коя съм и какво мога и да ми подскажат, че човек може да гледа напред само, ако е с вдигната глава. Повечето от тези песни са били с мен през по-голямата част от живота ми, зная всяка дума от тях наизуст и въпреки това всеки път, когато ги слушам откривам нещо ново. Също както с препрочитането на любимите ми книги. 

И ако точно днес, въпреки слънцето навън и обещанията за завръщане на лятото през следващата седмица, усещате, че есенната депресия ви тегли в прегръдките си, ще се радвам да споделя с вас моя коктейл от музикални антидепресанти. 
Още от категорията

Сподели и спечели с Nivea

Предизвиквам ви да ми споделите какво мислите за блога, а аз ще ви подаря нежно сърце, с пълнеж от първокласна козметика!

Търсене на щастието

И ако за Хектор имаше хепиенд, то за тези, които постоянно са във война с настоящето и без да съм пророк мога да се обзаложа, че такъв не ги очаква.
 

ΑΗΚΕΤΑ

Една майка...


ГЛАСУВАЙ
Getting poll results. Please wait...
Никога не знаеш кога ще срещнеш новата си най-добра приятелка. Или ще загубиш старата!
Близнаците са добри слушатели. И още по-добри разказвачи на тайни. .