Музика срещу есенна депресия

10 October 2013
Сигурна съм, че всеки има своя топ 3 на песните, които винаги си пуска, когато нещо мрачно се надвеси над душата му. И няма да крия, че често есента се оказва един от онези моменти, в които слънцето изчезва не само от хоризонта, но и от надеждите ми. Може би защото предусещам, че това е поредната година, която е към своя край, а аз отново не съм направила толкова многоооооо неща. А времето неумолимо тече и никога в обратна посока. 

И точно тогава имам нужда от тези песни. За да ме върнат в коловоза ми, за да ми припомнят коя съм и какво мога и да ми подскажат, че човек може да гледа напред само, ако е с вдигната глава. Повечето от тези песни са били с мен през по-голямата част от живота ми, зная всяка дума от тях наизуст и въпреки това всеки път, когато ги слушам откривам нещо ново. Също както с препрочитането на любимите ми книги. 

И ако точно днес, въпреки слънцето навън и обещанията за завръщане на лятото през следващата седмица, усещате, че есенната депресия ви тегли в прегръдките си, ще се радвам да споделя с вас моя коктейл от музикални антидепресанти. 
Още от категорията

Baby it's cold outside

Коледа е аромат. Коледа е и музика, по-голямата част, от която ужасно изтъркана и дори досадна.

Изворът

А ти готов ли си да се откажеш от живота, който си планирал, за да изживееш този, за който не си имал смелост до сега?
 

ΑΗΚΕΤΑ

Една майка...


ГЛАСУВАЙ
Getting poll results. Please wait...
Ако времето не ти достига за важните неща в живота, откажи се от някои от маловажните!
Телецът знае какво иска, но не винаги как да го получи.