Спечели пълна промяна от Envy Me

28 February 2017

Март е любимият ми месец, в който да правя промени с външния си вид. Може би защото е "най-женския" месец, или пък защото идва пролетта и ми се иска и аз да се събудя нова и различна. 

Хубавото в такива моменти е да имаш някой, на когото да можеш да се довериш за такава промяна. В моя случай това са професионалистите от Envy Me Beauty Studio, които без думи разбраха от какво имам нужда и ми предложиха адекватна идея за новата ми пролетна визия. Това, което най-много ми хареса беше отношението - спокойно, приятелско и най-вече лично. Подбраха за мен правилният цвят, който да отговаря на очите, тена и настроението ми, след това старателно нанесоха боята по косата ми. Докато чакахме цветът да разцъфне в пълния си блясък обсъдихме как да променим формата на косата ми, така че да я освежим, да я раздвижим и да й придадем обем. И не на последно място - не просто да имам прическа, която изглежда като извадена от каталог, само когато е направена в салона от професионалист, но също така да мога лесно и бързо да я поддържам вкъщи. 

И воала, след 2 часа грижи за мен и моята коса, резултатът беше на лице. Нов цвят, нова форма, ново аз! 


Вдъхновени от тази промяна, сега заедно с Envy Me Beauty Studio ти подаряваме шанса и ти да откриеш новото си аз! Включи се в нашата игра и може да спечелиш нова визия за 8 март! Всичко, което трябва да направиш е, да се регистрираш за играта ТУК!

Регистрации се приемат до 5-ти март, 23.59 часа, а победителката-късметлийка ще изтеглим с томбола и обявим на 6-ти март. 

Може да се възползваш от наградата си в периода от 7 до 31 март в Envy Me Beauty Studio. 

Желаем ти късмет и бъди смела да се промениш точно сега! 
Още от категорията

EVE Duet на AVON - двойно предизвикателство към теб

Всеки нов ден в още едно предизвикателство в откриването на поредния микс, който мога да направя с EVE Duet. 

Ритуали за красота: Химичен пилинг на лице

Когато вече си на 34 разбираш, че красотата може и да не е магия, но със сигурност е ритуал.
 

ΑΗΚΕΤΑ

Една майка...


ГЛАСУВАЙ
Getting poll results. Please wait...
Никога не знаеш кога ще срещнеш новата си най-добра приятелка. Или ще загубиш старата!
Близнаците са добри слушатели. И още по-добри разказвачи на тайни. .