Лято по но(к)ти

04 August 2016
Много пъти съм споделяла, че обожавам да пазарувам онлайн и това е не просто следствие от професионалните ми занимания, а по-скоро резултат от все по-лишения ми от свободно време начин на живот. Затова, когато получих покана от новата платформа за онлайн пазаруване и не само SNBA не се замислих нито за момент преди да приема. Интересното тук е, че това не е просто сайт, от който може да си купиш интересни неща, а цяла вселена от полезна информация във всичките й форми. Хвърли един поглед още сега ОТ ТУК и виж колко много възможности предлага платформата. 

Разбира се, една от най-атрактивните и бързодостъпни части е онлай магазина. Там може да бъдат открити продукти от категориите красота, мода, здраве, фитнес, книги, за дома. Цените си заслужават внимание, а това, което лично мен не грабна са специфичните марки, които се предлагат и които макар и непознати, си заслужава човек да им даде шанс. Точно както направих аз, поръчвайки си няколко артикула, с които да се погрижа за маникюра и педикюра си. Преди да ви разкажа за тях обаче, няколко впечатления за пазаруването от самия сайт.

Онлайн магазинът е добре организиран и не е никак трудно да се ориентираш и да откриеш това, което търсиш. Ако пък не си наясно точно какво ти се иска да купиш, можеш да разглеждаш на случаен принцип, докато не попаднеш на нещо, което те заинтригува. Продуктите имат достатъчно описание, за да придобиеш представа за тях, а ако нещо допълнително те вълнува, няма проблем да получиш допълнително информация. След като добавиш продуктите в количката, лесно може да завършиш поръчката си. Има безплатна доставка над 50 лева, а ако не направиш такава сума с покупките си, доставката е около 3 лева, което е наистина доста изгодно. Трябва ти регистрация в платформата, за да може да финализираш поръчката си, която отнема съвсем малко време и ти гарантира, че от тук нататък ще можеш да пазаруваш продукти с до 50% намаление. 

А сега към продуктите, които грабнаха вниманието ми и внимателно тествам през последната седмица.

КРЕМ ЗА СТЪПАЛА
На пръв поглед опаковката изглежда доста по-различно от масовите за подобен продукт. Малко по-ретро дизайн, типично по немски, по-класически и обран. Но пък това ми допадна, а и по мое мнение носи някакво усещане за продукт, в който усилията са били фокосирани не в опаковката, а в съдържанието му. Има специфичен аромат, малко остър, но приятен. Като текстура също ми допада, не е прекалено мазен, нито твърде кремообразен. Нанася се лесно, бързо се абсорбира от кожата и ефектът от хидратиране на стъпалата се усеща мигновено. Омекотява кожата без да я прави мазна.


Използвах го за петите, стъпалата си, както и около ноктите на пръстите, отразява се еднакво добре навсякъде. До момента го нанасям ежедневно и забелязвам значително подобрение в състоянието на петите ми, една от зоните, които винаги са предизвикателство за мен и в които кожата ми лесно загрубява и има нужда от по-специално отношение. Препоръчвам да се опита, а цената определено си заслужава за такова количество, което може да се ползва през целия летен сезон, а защо не и след това. Може да разгледаш и поръчаш продукта с отстъпка след регистрация ОТ ТУК!ЛАКОВЕТЕ
Спрях се на серията City Fashion, защото ме грабнаха с разнообразието си от летни цветове в много приятни и ненатрапчиви нюанси. Много премерени и стилни цветове, които лесно си представих в различни комбинации, но и честно казано сами по себе си биха стояли перфектно в моно-маникюр. Ето и трите цвята, които в крайна сметка, след не малко колебания, избрах:


БЛЕДО СИВ
Определено ми е фаворит. Има много елегантен нюанс и перфектно подхожда на всичко в гардероба ми. Може да разгледаш и поръчаш продукта с отстъпка след регистрация ОТ ТУК
СВЕТЛО СИН
Много нежен. И с усещане за море и лято. Може да разгледаш и поръчаш продукта с отстъпка след регистрация ОТ ТУК
ПРАСКОВА
Романтичното попълнение в палитрата. Много, много женствен. Може да разгледаш и поръчаш продукта с отстъпка след регистрация ОТ ТУК


И трите цвята не съдържат увреждащи съставки като толуен, формалдехид и камфор и се нанасят лесно и бързо на ноктите. Добре е да сложиш поне 2 слоя, за да може цветът да бъде наситен и ярък. Четката е плоска и лесна за работа. Това, което ме впечатли бяха "savety lock" стикерите, с които да си убеден, че лакът ти се отваря за първи път от теб. Съхне относително бързо и поне при мен успя да се задържи на ноктите 5 дни преди да започне да пада. Може би щеше да изкара и повече, ако бях малко по-предпазлива и нямах деца, заради, които постоянно да трябва да мия нещо :)Комбинацията, в която ги използвах е всички за един маникюр, като на краката си предпочетох да сложа само сивото и прасковата за акцент. Много харесвам това, което се получи и ще продължавам с експериментите, които може да следите във Facebook страницата. Следващата ми идея ще е по-едноцветна, затова, ак ви допада такъв стил, не я пропускайте. 

Още от категорията

EVE Duet на AVON - двойно предизвикателство към теб

Всеки нов ден в още едно предизвикателство в откриването на поредния микс, който мога да направя с EVE Duet. 

Спечели пълна промяна от Envy Me

Включи се в нашата игра и може да спечелиш нова визия за 8 март!
 

ΑΗΚΕΤΑ

Една майка...


ГЛАСУВАЙ
Getting poll results. Please wait...
Никога не знаеш кога ще срещнеш новата си най-добра приятелка. Или ще загубиш старата!
Близнаците са добри слушатели. И още по-добри разказвачи на тайни. .