Homemade маникюр с гел ефект

23 May 2016
Обожавах времето, което прекарвах в Coco Nails, но за съжаление последните месеци да отделя такова се оказа лукс, който не мога да си позволя. От друга страна никога не съм крила, че ми е изключително трудно и донякъде дори досадно сама да си правя маникюра, но обстоятелствата изискват крайни мерки. Проблемът, освен чисто естетически, с домашния маникюр се крие най-вече в неговата нетрайност. Предполагам, че основната причина е в това, че никога не мога да го изчакам хубаво да изсъхне и затова започва да пада 1-2 дни, след като съм го сложила. Което сравнено с 21 дни при гел маникюра е направо скандално! 

В последната брошура на AVON обаче акцент са лаковете с гел ефект. Разбира се, няма как да се сравнят с издръжливостта на професионалните, но реших да им дам шанс. И резултатът е добър. Минимум 5 дни без проблем, при това с адското натоваржане на ръцете на майка с двегодишни деца, липсваща съдомиялна и като цяло немърливо отношение за запазването на маникюра си.


Може би най-голямото предимство е, че лакът наистина изсъхва много бързо. А топ лакът изглежда върши работата си не само на думи. И го казвам не просто защото работя за Avon, а защото наистина е решение в случаите, в които не успяваме да стигнем до маникюристката си. Освен това има повече от 15 нюанса, някои от които съвсем нови и много летни. Аз лично заложих на класиката от нежно розово, но съвсем скоро планирам да експериментирам с по-смели цветове.

А до тогава, ако ти се иска да опиташ и ти, може да направиш поръчка от тук: https://www.avon.bg/302-315/grim/nokti/?pn=1


Още от категорията

EVE Duet на AVON - двойно предизвикателство към теб

Всеки нов ден в още едно предизвикателство в откриването на поредния микс, който мога да направя с EVE Duet. 

Спечели пълна промяна от Envy Me

Включи се в нашата игра и може да спечелиш нова визия за 8 март!
 

ΑΗΚΕΤΑ

Една майка...


ГЛАСУВАЙ
Getting poll results. Please wait...
Никога не знаеш кога ще срещнеш новата си най-добра приятелка. Или ще загубиш старата!
Близнаците са добри слушатели. И още по-добри разказвачи на тайни. .